Hoe download ik Openoffice.org?

Dag iedereen!

Ik heb een klein probleem.
Ik moet tegen volgende week vrijdag een powerpoint presentatie maken voor Engels, dus ik heb OpenOffice.org gedownload, want daar kun je ook powerpoint presentaties mee maken, maar ik krijg altijd een error. Dan komt er te staan: De syntaxis van de bestandsnaam, mapnaam of volumenaam is onjuist. Hoe moet ik dit oplossen. Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Of je kunt de concurrent Libre Office (http://www.freewaredownloads.nl/downloads579.html) eens proberen. Misschien dat deze een Powerpoint wat beter kan converteren. Of kijk eens naar dit blog artikel - http://vandelaydesign.com/blog/tools/online-presentation-tools/ - Hier staan diverse online presentatie tools waarvan enkele ook een Powerpoint kunnen importeren. Het resultaat is dan echter geen powerpoint maar een online presentatie. Weet niet of dat een probleem is?

Ik vermoed dat hij OF niet helemaal lekker is gedownload, OF dat hij op een plek is neergezet waar je niet genoeg rechten hebt. Probeer hem gewoon even opnieuw te downloaden en let erop dat je de juiste (32/64 bits) versie kiest.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100