Waar kan je zien door wie of wat mijn IP-adres gebruikt wordt?

Als ik een zoekopdracht in geef bij Google krijg ik namerlijk de volgende melding. Nadat ik het woord ingetypt heb (meerdere malen) dan krijg ik weer deze melding.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sluit je browser en andere applicaties die normaal internet gebruiken. open command prompt(cmd) en toets het volgende in: netstat -a -b (toelichting: '-a' voor alle connecties '-b' voor de applicaties die gekoppeld zijn aan de connecties)

Dat kun je zelf niet uitzoeken. Je hebt OF spyware op je PC staan, OF iemand 'spooft' je IP. Het eerste kun je zelf oplossen, het tweede heb je je Internet Service Provider voor nodig. Zij kunnen dat met behulp van Google oplossen. Lees er alles over op:

Bronnen:
http://www.google.nl/support/websearch/bin...

Waar? dat kun jij niet zien, tenzij het verkeer via jouw router loopt en je dit middels je router kunt achterhalen. Het zou ook zo kunnen zijn dat dit venster zicht toont nadat je een programma in Google een aantal SEO opdrachten hebt laten uitvoeren. Ik krijg dit namelijk ook als ik niet via een api mijn SEO programma gebruik. Of wellicht maakt iemand gebruik van jouw IP adres die ook de google richtlijnen overtreedt. Wat je het beste kan doen is zorgen dat je (indien niet gedaan) je router afschermt/onzichtbaar maakt voor wireless. Een goeie beveiliging erop zetten (WEP2 oid). Bij gebruikers binnen je huis/kantoor onderzoeken of men dergelijke programma's heeft draaien. Verder kan je er denk ik niet zoveel aan doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100