wat is paypal?

Weet jij het antwoord?

/2500

dat is een internet betaalsysteem...

Betalen door geld over te maken naar een email adres (via PayPal)

Als toevoeging op het antwoord van Xinix: Paypal is een extreem veilige maar zeer eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening van je eigen keuze. Als je eenmaal (gratis) deelnemer aan het betalingssysteem van Paypal bent, kun je betalingen aan een andere Paypal deelnemer overmaken per e-mail. Op de website van Paypal geef je eerst je persoonlijk wachtwoord en je eigen e-mail adres op. Je krijgt dan een simpel formuliertje waarin je het bedrag kunt invullen en het e-mail adres van de ontvanger. De ontvanger ontvangt dan een e-mail met het bericht dat het door jou geboekte bedrag is bijgeschreven op zijn of haar Paypal rekening, plus het transactienummer. Jijzelf ontvangt in je e-mail een bevestiging van de overboeking, en ook datzelfde transactienummer. Met je persoonlijke wachtwoord en email-adres kun je uiteraard ook op ieder moment een overzicht opvragen van de inkomsten en uitgaven op je Paypal account. Aan een Paypal account is een bank- of girorekening van je eigen keuze gekoppeld. Je kunt vanuit jouw eigen bank of giro geld bijstorten op jouw Paypal rekening, of ontvangen geld van je Paypal rekening terugstorten naar je eigen bank- of girorekening. Toegevoegd na 1 minuut: En uit eigen ervaring weet ik dat het echt uitstekend werkt! Betaal bijna al mijn e-bay aankopen ermee.

Deze student weet het goed uit te leggen: http://recht.bbme.be/upload/212.Dries%20Vaneechoutte%20--%20Paypal.doc Je komt niet alleen te weten wat Paypal is, maar ook de geschiedenis, is het veilig, .... Dus veel leesplezier ! Toegevoegd na 1 minuut: Als bovenstaande link niet werkt, http://recht.bbme.be/?p=studenten&klas=6 en kies Dries Vaneeckhoutte

Bronnen:
Hogeschool Gent

Paypal is een manier om iets wat je op internet koopt,ook via internet te betalen. Het is veilig en zeer snel. Maak er regelmatig gebruik van.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100