Mijn DNS doet raar! Wie weet wat er aan de hand is?

Ik heb een domein planetburt.com, dat heb ik onlangs verhuisd. Het oude IP nummer blijft af en toe echter de kop op steken, en dan werkt het niet.

Als ik ga naar: http://www.dnswatch.info/dns/dnslookup?la=en&host=planetburt.com&type=A&submit=Resolve staat er soms het goede en soms het foute IP nummer. Als je op F5 drukt (soms krijg je een captcha) zie je dat hij het gewoon de helft van de tijd niet goed doet.

Ik verdenk die 2e dns server, maar die mag ik in mijn dns instellingen niet weghalen (min. 2 dns servers), en er staat ook niks geks in.

Sterker nog, alle instellingen die ik kan zien, hebben het goede IP nummer. Het oude IP nummer staat nergens...

Zie ik iets over het hoofd? Is er een manier om, als je een domeinnaam resolvet, te checken hoe hij aan de gevonden informatie komt?

Ik weet niet zo heel goed wat ik precies moet vragen (slechtevraag.nl bestaat niet ;->), maar misschien heeft iemand desalniettemin een goede tip hoe ik verder kan zoeken!

Alvast dank!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zie altijd hetzelfde ip-adres, maar soms vind die site t wel bij andere nameservers. Wat me lijkt is dat er op sommige nameservers nog wat oude informatie staat, kwa nameservers, maar wel altijd hetzelfde ip-adres, ik zou me dus geen zorgen maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100