waarom kan ik niet betalen met mijn Paypal account???

Ik heb er geen saldo opstaan, maar het account is wel gekoppeld met mijn bankrekening! Als ik iets wil kopen via Paypal doet hij het niet!

Weet jij het antwoord?

/2500

Tja je hebt wel saldo nodig, je kan met paypal niet op de pof betalen. Het overmaken duurt wel een paar dagen tot een week trouwens.

je zal eerst saldo op die rekening moeten zetten dat duurt inderdaad wel eventjes

Ja en dat is de grote vraag!!! Met een geverifieerd account was het mogelijk om zonder saldo een directe overschrijving te doen. Bij mij kon dat ineens ook niet meer. Dit was na 1 x een mislukte afschrijving, ik kreeg toen bericht dat ik hem moest aanvullen, wat ik ook meteen gedaan hebt. Na meerdere malen contact met paypal over dit dilemma is de conclusie eigenlijk dat ze het daar ook niet weten. Ik kreeg een keer van iemand de tip om door paypal automatisch een bedrag van mijn rekening op mijn paypal rekening te laten storten, maar helaas dit werkte dus ook niet. Ik heb ook al eens als antwoord gekregen dat er random bij transacties ineens een extra controle plaats vind, en dat ze daar geen invloed op kunnen uitoefenen. Kortom bij paypal kunnen ze handmatig dit niet weer voor je in orde maken. Sommige internetbedrijven accepteren alleen een directe overschrijving en in zo'n geval kan je dus niet met paypal betalen als paypal om wat voor vage reden dan ook geen directe overschrijving meer uitvoert met jouw account. Heb je ooit wel eens een directe overschrijving kunnen doen? Wat ik nu aan het proberen ben -> ergens in je account gegevens kun je kiezen voor upgraden account oid, zodat er geen limiet op zit. In principe zou je geen limiet moeten hebben met een geverifieerd account, die limiet bleek ik wel ineens te helpen. Misschien als je dat limiet weer op weet te heffen, dat de directe overschrijving het ook (weer) zal doen.

Je kunt normaal gesproken absoluut aankopen doen zonder tegoed op je PayPal account. Dit heet e-Check. Het bedrag wordt een paar dagen na de betaling van je gekoppelde bankrekening afgeschreven, vervolgens "gereserveerd" door PayPal en daarna automatisch aan de verkoper overgemaakt. Dit duurt 7-9 dagen. Het kan zijn dat de persoon aan wie je betaalt dit niet accepteert, maar alleen betaalt wil worden d.m.v. directe betalingen. Dat is het enige wat ik kan bedenken. Kun je nog wel inloggen met je account? Toegevoegd na 2 minuten: (ja, die laatste 'betaalt' moet 'betaalD' zijn)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100