wie heeft er ervaring met het opschoon programma van ccleaner?

kan ik dit met een gerust hard downloaden en over de computer laten gaan zonder dat ik wat ergers aanricht?
Ik ben dus geen pc expert!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Gebruikte het vroeger wel vaak, nooit last van gehad

Ja is een goed Programma. Kan geen kwaad. Register niet cleanen maar dat zie je wel ;)

Ccleaner is een prachtig programma dat je zonder twijfel kan gebruiken. Zelf gebruik ik ook Ccleaner en heb er nooit problemen mee gehad. Alleen als je software via Ccleaner gaat verwijderen de 'waarde verwijderen' knop niet gebruiken. Je verwijderd hiermee de software niet van je computer.

Prima prog,een van de meest gebruikte. Je kan zelf aanvinken wat je wel/niet wil laten opschonen

Jazeker, het kan bijna niet fout gaan. In de bron vind je een beknopte handleiding die je kan helpen. De tekst en afbeeldingen kunnen een beetje afwijken aangezien je waarschijnlijk de nieuwste versie gebruikt.

Bronnen:
http://www.wurksjops.nl/ccleaner/

Perfect programma! een must-have om je PC schoon en snel te houden

Het is één van de meest gebruikte opschoon programma's die er zijn. Symantec merkt het aan als te vertrouwen, en ik heb ook nog nooit over problemen gehoord. Ik zou het gewoon downloaden. Het mooie er aan is: -snel (gewoon programma opstarten en op "schoonmaken klikken") -regelmatige updates -vrij klein programma om te draaien -erg effectief -erg krachtig (veel tools) -redelijk grote community TIP: vink "ccleaner starten als computer opgestart word", of iets dergelijks, af bij de installatie. Als je dat niet doet, start het programma automatisch op als je de computer aanzet, en dat vertraagd het opstarten. Je kunt in het programma ook andere programma niet automatisch laten opstarten, waardoor je het opstarten versneld.

Super Programma, let er echter wel op dat je de vakjes goed aanvinkt, cookies bewaren je wachtwoorden bijvoorbeeld, recentelijk ingetypte URLs verwijderden is ook zo'n vinkje dat je nèt die site meer kan terug vinden die je nou 2 dagen geleden bezocht had maar de exacte site naam niet meer weet. Installeer in ieder geval nooit de Ask.com toolbar! En verder is het een prima programma!

prima programma geen problemen

Ccleaner werkt prettig, snel en zonder problemen. Ik heb de instelling zo staan, dat hij automatisch start bij het opstarten. Zo begin ik elke dag met een schone prullenbak.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100