belasting over op internet verdiend geld?

Ik heb een website en hier verdien ik aardig wat geld mee en dit komt binnen op een paypal account. Kan ik dit gewoon naar mijn betaal rekening bij een bank overmaken zonder dat de belastingdienst dit weet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee. Dat komt een keer uit. Ik zou naar de kvk gaan en vragen hoe je hier het beste mee kunt omgaan.

Hoe je je geld verdient is niet van toepassing je moet het aan de belastingdienst opgeven en belasting betalen. Anders heet het zwartwerken. De aanslag die je kan verwachten als de belastingdienst je opspoort is echt niet misselijk.

dit vinden ze altijd uit. Je mag tot €4000,= per jaar belastingvrij bij verdienen zodra je hierover komt moet je belasting betalen. Doe je dit niet en ze komen erachter maken hun een ruwe schatting en betaal je over dat bedrag, wat hun denken, en geloof mij dat is altijd veel meer dan wat je werkelijk hebt verdient

Ik zal geen oordeel vellen over of je dit nou zou moeten doen of niet. Je weet zelf wel dat het illegaal is. Afhankelijk van de hoogte van het bedrag, kun je het overmaken naar je bankrekening, zonder dat de belastingdienst hiervan op de hoogte wordt gesteld. Pas bij grote bedragen (ik dacht 25.000 euro) moeten banken transacties melden. Daaronder wordt er niets gemeld. Aan het eind van het jaar moet de bank je saldo op 1 januari van dat jaar en op 31 december van dat jaar opgeven. Is je vermogen erg toegenomen en past dat niet bij het inkomen dat je opgeeft, dan gaat er een belletje rinkelen bij de belasting. (Mag je zelf bedenken wat je dus moet doen om dat belletje niet te laten rinkelen...) De belastingdienst kan altijd een steekproef doen en jou eruit pikken, dan ga je wel nat. Je moet dan alsnog de belasting betalen en daar bovenop een behoorlijke boete.

mag ik misschien weten hoe je dan verdiend via internet wil zelf ook wel wat bijverdienen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100