mijn blackberry wifi doet het niet ook al heb ik een abonnement?

ik heb dus een blackberry curve en ik wil graag de wifi gebruiken want ik heb maar 250 mb per maand en ik vraag me af waarom mijn wifi niet werkt ookal heb ik een abonnement terwijl ik bij heel veel mensen op internet lees dat zij problemen hebben met wifi maar die hebben ook geen abonnement en dus wil ik weten hoe ik mijn wifi aan de praat krijg.

Toegevoegd na 12 uur:
ik ben al ingelogd op mijn router alleen er staat een - achter en geen vinkje maar de router staat er al.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ten eerste moet je WiFi op je BB aan staan. Als dit zo is moet je ten tweede er zeker van zijn dat je in de buurt van een WiFi netwerk zit. Ik heb geen verstand van Bb's maar als het goed is moet je kunnen zoeken naar beschikbare netwerken en deze dan selecteren. Als dit is ingesteld op je router, moet je soms ook je MAC adres toevoegen om geen vreemdelingen op je WiFi te krijgen. Meer informatie over je Mac Adres http://nl.wikipedia.org/wiki/MAC-adres Lukt het nog niet, dan zou ik even naar de telefoon winkel toe gaan om advies te vragen. Succes met je WiFi!

Internet abonnement heeft niets met wifi te maken, je kan dan toch gewoon via wifi internetten. Er moet wel wifi in de buurt zijn waar je gratis op kan of in kan loggen.

Je moet wel zorgen dat je bij opties WiFi aangevinkt hebt staan, misschien ben je dat vergeten?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100