Op welke website kan je GRATIS een webshop maken?

Helemaal gratis, dus geen cent uitgeven.

Weet jij het antwoord?

/2500

Biedmeer webwinkels (beperkt) of begin zelf met een webshop met een CMS als Joomla + extensies of eCommerce.

Heel simpel, je start je eigen website en dan voeg je dit toe, dit is een gratis winkelkarretje systeem. http://www.freewebshop.org/ In bron 1 kan je een website vinden die het systeem gebruikt, kwestie van voorbeeld. Voor verdere uitleg zal ik je naar de site doorverwijzen, meestal moet je enkel de stappen volgen & klaar! Heb nog enkele andere links bij de bronnen gezet, waar je ook een soort van gratis webshop kan starten! Veel succes! JJanom

Bronnen:
http://download.chip.eu/nl/Free-Webshop-2....
http://www.easywebshop.com/start
http://www.gratiswebshop.net/
http://www.megajoomla.nl/producten/gratis-...
http://www.shopvanalles.nl/

http://www.123website.nl/ op deze website onderanderen.

Een gratis webshop bestaat niet aangezien je altijd geld kwijt bent voor Hosting etc. Een gratis webwinkel moet je ook niet willen hebben aangezien je dan snel gebruik maakt van software die verouderd is en om deze reden slecht te vinden is in de zoekmachine resultaten. Helaas moet ik dus teleurstellen Groet, Emiel Toegevoegd na 2 minuten: Ik heb zojuist gesproken met een support medewerker van het bedrijf in mijn bron. Mocht je nog vragen hebben kon je altijd contact met ze opnemen.

Met Mijnwebwinkel Gratis kun je zonder kosten en geheel vrijblijvend een webwinkel beginnen, uiteraard wel zonder domeinnaam (je winkel is dan bereikbaar via www.mijnwebwinkel.nl/winkel/winkelnaam). Je kunt zelfs iDEAL als betaalmiddel aanbieden aan je klanten, hiervoor betaal je dan per bestelling wel een klein percentage aan de partij die de betaling regelt. Mijnwebwinkel Gratis is daarom een ideaal om kosteloos uit te proberen of een webwinkel iets voor jou is of zelfs om te blijven gebruiken, er zit namelijk geen tijds- of gebruikslimiet op. Je kunt er later altijd nog voor kiezen om over te stappen naar het Professional abonnement, zonder dat je alles opnieuw moet instellen. Kijk voor meer informatie op de bron:

Bronnen:
http://www.mijnwebwinkel.nl/gratis-webwinkel/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100