Is de site www.ipodvoorniks.nl betrouwbaar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, sites die gratis (dure) dingen beloven zijn altijd nep. Waarschijnlijk moet je enorm veel dingen lezen/klikken om een punt te krijgen. Of ze zeggen dat je binnen een bepaalde tijd zoveel moet sparen.

Nee die site is niet betrouwbaar. Ipods voor niks, bestaan niet. Er wordt dus gewoon gelogen; je moet punten gaan sparen, en je overal aanmelden. Dan heb je na een jaar of 15 een Ipod bijelkaar gespaard, maar voor het zover is, is de site van die oplichter al weer verdwenen, en heeft hij al weer een nieuwe truc bedacht, om mensen er in te laten stinken. Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het meestal ook niet waar. Maar als je het toch wilt proberen, is er denk ik geen bezwaar. Zolang je echt niets hoeft te betalen, kun je best een beetje punten gaan sparen. Maar je gratis Ipod krijg je echt nooit!

Ligt eraan, voor niks is het niet want je zult er wel wat voor moeten doen. Heb de site even bekeken, ik geloof daadwerkelijk wel dat ze ipods weggeven en dat ze hun afspraken nakomen, maar je zult wel je mail en heel veel persoonlijke gegevens op moeten geven en vrienden nodig hebben die dit ook doen. Als gevolg hiervan krijg je ongetwijfeld bergen spam, post en telefoontjes van allerlei bedrijven die denken een interessant product voor jou te hebben. Heb je daar allemaal geen probleem mee, dan is het wellicht de moeite waard. Ik zou er niet op rekenen dat je binnen een maandje een Ipod bij elkaar hebt gespaard echter. Toegevoegd na 1 minuut: Lees overigens sowieso wel even goed de voorwaarden door!

Dankjewel ik ga ook een account aanmaken. Volgens mij is het wel betrouwbaar, want ik heb alle voorwaarden ff gelezen. Je moet gewoon oppassen wat je invult bij de enquetes, want soms geef je je eigen op voor bepaalde abonnementen (eigen ervaring) en dan bellen ze je op ofzo. Maar de site zelf is gewoon veilig.

Is de site betrouwbaar? Ja. Kan je er echt een ipad krijgen? Ja, lijkt wel zo Is het makkelijk of snel om hier een ipad bij elkaar te krijgen? Ik denk het niet. Persoonlijk denk ik dat je beter een amazon account kan maken en op www.mturk.com allerlei stomme opdrachtjes doen, welke van 1 cent tot een apar euro per ding opleveren. Een uurloon van een paar euro is daar haalbaar. Dus in de vakantie 3 uur per dag op MTURK en aan het einde van de vakantie heb je je ipad. Voorwaarde is wel dat je engels op orde is.

Nee dat soort sites zijn alleen maar uit op je emailadres om zo Spam te kunnen versturen, vaak wordt er ook nog Spyware op je computer geïnstalleerd, dus niet gebruiken die zogenaamde gratis sites!

Bronnen:
http://touchipod.forum2go.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100