De werkbalk van Google is zwart geworden. Is het mogelijk 'm weer wit te maken? Graag eenvoudige uitleg hoe; ik gebruik Windows Vista.

Ik vind het heel storend in het zoekbeeld, en het is er ook slechter leesbaar door geworden. Of kan je de vorige versie op de een of andere manier terugkrijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je als browser Firefox gebruikt, staan hier meerdere opties om de zwarte balk van Google te veranderen: http://www.geekosystem.com/how-to-remove-black-bar-google/

De menubalk is door Google zwart gemaakt. Het is momenteel niet mogelijk om hem zelf weer wit te maken. Er zijn wel veel klachten over, dus wellicht dat Google erop terugkomt.

Bronnen:
http://www.google.com/support/forum/p/Web+...

Dat ligt aan google, hij is nu bij iedereen zwart. En omdat google niet aan oudere versies doet zoals twitter kan je de oude balk niet terugkrijgen.

nee het blijft zo. je kan het niet wegdoen. het is gwn van google.

Ik denk dat dit de nieuwste lay-out van Google is, het is inderdaad erg irritant, doet me een beetje aan een rouwkaart denken. Ik vermoed niet dat het erg lang zal duren, ze zullen ongetwijfeld erg veel negatieve reacties hierop krijgen, en het weer terugdraaien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100