Wat voor soortgelijke uitgevonden woorden bestaan er naast 'wilfen'?

Ik heb het ooit gelezen in een artikel, maar ik ben het vergeten!

Toegevoegd na 10 minuten:
Wilfen is een internetfenomeen uitgevonden door Britten. Het is een afkorting voor 'What was I looking for'.

Bijvoorbeeld als je naar een specifiek onderwerp zoekt op Google, maar dan vergeet waar je naar op zoek was, ben je aan het wilfen.

Nu zijn er (naar mijn weten, omdat ik het artikel gelezen heb) ook woorden die betekenissen hebben als: random dingen zoeken, etc.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

GIYF - Google is your friend (voor mensen die lui zijn er liever vragen dan zelf zoeken). AFK - Away from keyboard enz enz er zijn er zoveel Bijna elke nieuwe term is wel te vinden op: http://www.urbandictionary.com/ zoals: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=wilf

Als je zoekt naar een meer internetwoorden heb je hier (http://en.wiktionary.org/wiki/Appendix:Internet_slang) een lijst met woorden/afkortingen.

FYI - For your information (ter informatie) RTFM - Ik weet niet of ik dat hier mag neerzetten, maar het betekent zoiets als "lees de handleiding" ASAP - As soon as possible (z.s.m.) Toegevoegd na 3 minuten: Copie-pasten hoor ik ook regelmatig.

Hier een lijst met 250 nieuwe woorden: * Het Nederlands vocabulair is met 250 nieuwe woorden uitgebreid.* http://madbello.nl/?p=5948

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100