Router verbinding valt weg draadloos, hoe los ik dit op?

Diverse kennissen hebben een linksys router(WRT120 en E100o) dit heeft altijd prima gewerkt, maar sinds kort valt heel vaak het signaal weg na 5min. bijv.
een reset van de router helpt niet. Op de kabel blijft alles goed werken en ook kanaal veranderen leverd niets op

Iemand die hetzelfde probleem heeft/had? Wie kan mij helpen aan de oplossing

Toegevoegd na 58 minuten:
Er is verder niets verplaatst of geplaatst.

De router is gereset en alles is weer ingesteld, het moet aan het draadloze gedeelte liggen omdat kabel prima werkt. De router wordt niet te warm.. ook na een nacht zonder stroom blijft het probleem.

De WRT120 heeft de laatste firmware geladen, voor de E1000 kan ik dit nog proberen. maar volgens mij heeft deze ook de laatste.

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je iets aan de inrichting van je huis veranderd boxen op ander plek o.i d router op ander plek ? Dat speelt soms een grotere rol dan je denkt bedenk ook dat het soms niet aan de router ligt maar aan de draadloze netwerk kaart in je laptop op pc heb je nadat je een reset hebt gegeven wel opnieuw een ww insgesteld surf je daarmee niet per ongeluk op de router van je buren etc ? last but nor least wordt je router wellicht te warm of zo ? probeer eens een andere utp kabel tusssen en modem router . en echt tot slot misschien dat een bios flash van je router noodzakelijk is ? het kan heel veel oorzaken hebben . wordt denk ik niet zolang prutsen tot het weer werkt

misschien moet je het kanaal van de router veranderen. Daar heb ik ook wel eens last van gehad, ineens was mijn draadloos internet heel langzaam. Ik weet niet of dat ook baat bij het uitvallen van de verbinding. Je kunt het proberen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100