Krijg je echt geld me Usability Award?

je kan daar enquetes invullen en krijg je er een paar centjes voor (ik heb heel veel vrije tijd)

maar is dat echt zo... hoef ik niets te betalen.. is het een scam?

Toegevoegd na 2 minuten:
me=met* (titel)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij de usabilty award word ook aangegeven da tje je dus aan kunt melden bij Opinion Bar. Hiervan kan ik je gelukkig uit eigen ervaring zeggen dat het inderdaad gratis is en e inderdaad er zelf geld mee verdient! Ik heb via hun al 30 euro verdient, waarvan de laatste 10 euro nog gestort moet worden deze maand. Je doet zeg maar onderzoekjes, waarin je gewoon antwoord geeft zoals het hoort natuurlijk en als e dan dat geld bij elkaar opspaart tot e minstens 10 euro hebt, kun je het uit laten keren, naar jezelf, of naar een goed doel. Dan word er 1 keer per mand, naar iedereen die daar op geklikt heeft en dus minstens 10 euro heeft, uitbetaald. Ik weet helaas niet op welke dag. maar van de site Opinion Bar (die ik dus bij de Usability Award zag staan) kan ik je garanderen dat dit GEEN scam is. Ook vind ik dat opnion bar 1 van de weinige site's onder dit soort is dat je niet lastig valt met dingen waar je niet om gevraagd hebt. Zeker een aanrader!

Voor zover ik heb kunnen onderzoeken is dit een legitiem bedrijf. Op internet kun je nalezen wat er allemaal gebeurt, en welke bedrijven allemaal betrokken zijn bij dit bedrijf. Paar voorbeeldjes: http://valsplat.nl/nieuws/13/bolcom-winnaar-usability-awards-2010 http://www.mediatest.nl/nieuws/39/wnf-nl-wint-usability-award.html http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2011/04/26/rijksoverheid.nl-genomineerd-voor-usability-award-2011.html Al deze dingen waren niet mogelijk, zonder het "onderzoek" waar jij aan mee doet in de enquetes, waar je dus een klein beetje geld voor krijgt. Het is overigens best leuk om te doen, als je inderdaad zoveel vrije tijd hebt. Succes ermee!!

Dit is geen scam, het invullen van de enquêtes levert je 1 à 2 euro per keer op. Je bent dan onderdeel van zogenaamde 'uit onderzoek blijkt...' consumentenpanels, waarbij het bedrijf dat de enquêtes maakt betaald wordt door de opdrachtgever (=doorgaans een commercieel bedrijf) voor het aantal mensen dat de enquete invult. Volkomen legaal dus.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100