Hoe maak ik mijn eigen website?

Ik heb al een eigen website maar (www.vvlfantastico.wordpress.com) ik wil graag dat daar geen 'wordpress' achter staat.
Weet iemand hoe dit kan of waar ik ergens een website kan maken zonder waar op de plaats van wordpress iets staat?
Het moet wel gratis zijn.
bv. www.goeievraag.nl

Weet jij het antwoord?

/2500

Vraag een gratis .tk domein aan Op dot.tk

Je kan een nl.tk domeinnaam maken op dot.tk voor je website. Op Joynic.com kan je een nl.tt domeinnaam maken voor website. En op tipdots.com kan je een nl.tp domeinnaam maken voor je website. Verder kan je op GratisHostingEnDomein.info punten sparen en zo een hosting en/of een domein kopen met de punten. Dan kan je gewoon een .nl domein krijgen. Toegevoegd na 1 week: Correctie: Op dot.tk kan je een .tk domeinnaam aanmaken voor je website.

Bronnen:
http://www.dot.tk
http://www.GratisHostingEnDomein.info
http://www.joynic.com
http://www.tipdots.com

Site maken: Everyoneweb.com Url maken: Dot.tk

ten eerste koop je een domeinnaam (iets.nl) en daarna koop je ook nog es hosting er bij. vaak koop je zo samen, waardoor het hostingbedrijf alles voor je regelt. daarna maak je zelf een site of gebruik je een cms (bijv. wordpress) en je bent klaar zo hou je alle opties die je nu hebt maar staat er geen .wordpress achter!

Niet om het een of ander, maar met .tk domeinen krijg je wel problemen. Ze verzinnen steeds iets om je te laten betalen. Je locatie is dan niet betrouwbaar. dat is al zeker een jaar of zes. Ik zou je bestaande .wordpress pagina aanmelden bij .co.nr (of .co.cc ). Het enig dat verandert is je locatie Dus: www.vvlfantastico.co.nr je zou ook kunnen overwegen om 15 euro per jaar te investeren in: www.vvlfantastico.nl of .com Je kunt het doen door gewoon te verwijzen naar je bestaande site. Het is dus eigenlijk bijna alleen een kwestie van geld.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100