Waarom is de kleur van youtube heel anders bij mij?

bij IE8 doet ie het normaal, maar bij Opera en Mozilla niet... kan iemand mij helpen, ik heb al op google gezocht, maar daar zeggen ze dat ik een nieuwe grafische kaart moet kopen O_o, mijn computer is nog nieuw en een paar dagen geleden deed ie het nog

Toegevoegd na 1 minuut:
En nee, het hangt echt niet van het filmpje zelf af, ik heb heel veel andere filmpjes bekeken en daar was het precies hetzelfde.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga eerst eens naar Mozilla's plugin-check om te zien of al je plug-ins up-to-date zijn. Daar komt bovenaan te staan welke niet de recentste versie zijn en die kun je dan eenvoudig bijwerken door op die knop te klikken. Deze plugin-check is nu overigens ook beschikbaar voor niet-Mozilla browsers. Toegevoegd na 2 minuten: YouTube gebruikt namelijk standaard de Flash-plugin van Adobe om video's te tonen, tenzij je meedoet aan hun HTML5-test (zie link) en een browser hebt die HTML5 video ondersteund (zoals Mozilla Firefox 4 of Google Chrome). De HTML5-ondersteuning van YouTube is vooralsnog experimenteel. Daarom kun je je daar apart voor aanmelden.

Bronnen:
http://www.mozilla.com/plugincheck/
http://www.youtube.com/html5

je moet wel 64 bit hebben dan zou die het gewoon doen kan je instellen bij je beeldscherm opties

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100