Is er een 'buienradar' die ook kan voorspellen?

Want op buienradar.nl kan ik niet verder kijken dan de huidige tijd, niet echt handig. Ik wil weten of het tot 5 uur vandaag droog blijft!

De 'buienverwachting' zeg maar ;)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

buienradar komt ook verder volgens mij je kunt ook op www.weeronline. nl de verschillende opties proberen

Je kunt toch ook klikken op Weersverwachting. NL 3 uur vooruit. NL 24 uur vooruit of 48 uur vooruit. De 48 uur neerslagverwachting die u hierboven ziet wordt 4 keer per dag berekend. http://www.buienradar.nl/tekst.aspx?tekst=24uur

Op de nu vernieuwde buienradar.nl kan je alles vinden, je kunt zelfs je postcode invullen en zie je de verwachtte neerslag voor jouw woonplaats. Je kunt je zelfs laten waarschuwen als er regen naar je onder weg is, wat wil een mens nog meer.

Ja die is er. Het is een programma genaamd "Yo!Window". U kunt ook de weersverwachting in uw locatie bekijken op hun startpagina, maar u kunt dan geen extra locaties toevoegen, wat met het programma wel kan. U kunt het programma kopen (volledige versie), of u kunt het gratis gebruiken met een paar beperkingen. Yo!Window kan tot 3 volledige dagen (dag en nacht) voorspellen wat het weer zal zijn. Het programma is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk. Het enige wat u hoeft te doen als u het programma voor het eerst start, is uw locatie instellen. Zie de bron voor de link naar hun website.

Bronnen:
http://yowindow.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100