wat is limited profile bij je facebook account

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is het profiel wat getoont wordt als je besloten hebt een deel van je informatie prive te houden. Alleen mensen die ingelogd zijn EN die je gedefinieerd hebt als vriend kunnen dan je volledige profiel zien. Anderen krijgen een limited profile.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100