Wat is dat voor een plaatje bij Kweenie in de 'Top 5 deze week'?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een oog op zijn kant.

haha idd en als je er op klikt is het iets anders je kan dit plaatje niet vergroten. ik denk dat het die enne plant is die op een vulva lijkt.

Een rechteroog en anders het linkeroog gespiegeld..

Een poes met een holle watermeloen op zijn kop.

een oog :)

De vraag die mij meer bezig houdt is hoe die 2 verschillende plaatjes kan hebben. Ik dacht dat het aan m'n chache-geheugen lag maar dat is het niet. Vage praktijken zeg!

Gebruik je fantasie, dan kan het van alles zijn ;)

Is dat niet dat plaatje waardoor Denemarken in de problemen kwam, dat islamitische cartoontje toen...

Op dit moment is het één van de omstreden cartoons waar een jaar of wat terug zo veel te doen om is geweest omdat ze de islam belachelijk zouden maken ofzo, maar als ik jullie antwoorden lees, was het eerst iets anders...

Ja, dat plaatje gisteren was me ook al opgevallen en als je op dat "oog" klikte, dan verscheen een plaatje van een kat met een helmpje van een of andere vrucht. Momenteel is het de omstreden Deense cartoon. Ik had verwacht dat hij juist nu zijn eerste avatar, de neanderthaler weer online zou zetten, ze hebben van de week een stukje van zijn schedel gevonden. ( http://historiek.net/index.php/200906151989/actueel/Eerste-Neanderthaler-fossiel-gevonden-in-Nederland-fotos.html )

Laat de oermens van Kweenie maar weer terugkomen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100