Bestaat hyves in Amerika?

Toegevoegd na 19 minuten:
want als je naar www.hyves.co.uk gaat komt het gewoon.

Toegevoegd na 4 uur:
Maar hoe kunnen die beroemde mensen als selena gomez, justin bieber, christian beadles dan hyves hebben?

Toegevoegd na 4 uur:
Maar hoe kunnen die beroemde mensen als selena gomez, justin bieber, christian beadles dan hyves hebben?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

.co.uk uk staat toch echt voor United Kingdom wat dus echt Groot-Britannië is. Of die bestaat? Ja, maar alleen de Nederlandse Amerikanen zullen het kennen (dus van Nederlands bloed of dat ze familie hebben in NL). De rest gebruikt liever facebook en twitter. Wat moeten ze nou met hyves als je ook facebook kan gebruiken? Hier in NL is hyves het grootst, maar in Amerika is het net zo bekend als een eenmanszaakje in Amsterdam.

Alles op het Internet 'bestaat' overal.

Het bestaat wel. Maar ze kennen het niet in Amerika. Ik denk dat ze in Amerika ook wel van dat soort dingen hebben. Maar die wij niet kennen. Ik weet het niet.

hyves is een nederlandtalige site, als je op die co.uk link klikt dan wordt je ook doorgelinkt naar gewoon de ons bekende nl versie. dus nee het hyves is echt nederlands en dus voor nederlandstalige mensen bedoeld. los van het feit dat in amerika ook .nl sites op te vragen zijn, lijkt me dat dat niet is wat je bedoeld. Toegevoegd na 2 uur: ivm je toevoeging... hun hebben geen hyves, fans hebben gewoon een selena gomeze, een justin bieber... etc hyves gemaakt. Iedereen kan een hyves aan maken over wie of wat dan ook. Het is alleen verstandig om er niet een te maken waar er al een van is, erg nutteloos als het een goed draaiende hyves is.

In Amerika heb je geen hyves maar facebook, de site waar de makers van hyves hun inspiratie uit hebben geput. Ook al bestaat er een britse link voor hyves dan nog komt het van hetzelfde bedrijf uit NL. Toegevoegd na 12 minuten: Die hyves van Justin Bieber enzo zijn gewoon aangemaakt door fans die doen alsof ze een celebrity zijn uit de VS

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100