Waar is mijn SQL server?

Ik heb wel de servername en login gegevens van een SQL server. Ik moet daar data van downloaden. Maar waar vind ik waar dat staat. Met php is het www.example.cpm/phpmyadmin. Maar hoe werkt dat met asp?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan in windows een odbc link leggen naar je sql server server, Die ODBC kan je dan gebruiken om met software frontend verbinding te leggen met de diverse tabellen, Ik gebruik daar vaak MS Acces voor. Met phpmyadmin kan je de tabellen ook inzien en eventueel de data uit de tabellen exporteren naar .csv formaat. Die kan je dan in bijvoorbeeld Excel weer inlezen.

Ik denk dat je het beste contact op kan nemen met je hoster, net zoals phpmyadmin voor mySQL in php zal er ook wel zoiets voor asp bestaan wat jou hoster al dan niet voor jou voorgeinstalleerd heeft. Toegevoegd na 7 minuten: Even een toevoeging; evt. zou je ook een sql client voor je eigen computer kunnen gebruiken en gewoon rechtstreeks verbinden naar de sql server als je het ip adres/domein en poortnr. ervan weet. Als je windows gebruikt op je eigen computer:

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100