Waar kan ik "Internetbrowser selecteren" weer vinden?

Ik kreeg lang geleden een melding dat ik verschillende internetbrowsers kon selecteren, dat vond ik wel handig, alleen nu wil er weer mee aan de slag, maar nu kan ik hem nergens meer vinden, niet in documenten of bureaublad?

Toegevoegd na 5 minuten:
Ik werk op windows 7

Weet jij het antwoord?

/2500

controle paneel -> programma's -> Standaard programma's -> Standaard programma's instellen Ook te bereiken (win 7) via start menu en dan rechts: default programmes (Standaard programmas) kiezen

Dan vermoed ik dat jouw standaard browser niet Internet Explorer is. Dat scherm krijg je alleen als Internet Exploder als standaard browser is geselecteerd. Dit scherm is het gevolg van een compromis tussen de EU en MS. De EU beschuldigde MS ervan haar gigantische marktaandeel op de desktopmarkt te misbruiken voor het promoten van IE en zo de concurrentie geen eerlijke kans te gunnen. Als compromis laat windows dus dit keuzescherm zien aan IE gebruikers. Mensen die een andere browser als standaard hebben weten duidelijk al dat er meer is dan IE en hebben het keuzescherm dus ook niet nodig. Toegevoegd na 9 minuten: Ik lees trouwens net op de site van Windows ( http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/what-is-the-browser-choice-update ) dat het scherm maximaal drie keer getoond zal worden.

mogelijks hier: http://www.browserchoice.eu/BrowserChoice/browserchoice_nl.htm

Bronnen:
http://www.browserchoice.eu/BrowserChoice/...

BrowserChoice.exe Bij mij staat die op schijf als: C:\Windows\System32\BrowserChoice.exe

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100