Is er een web-zoekmachine waar je ook 'letterlijk' op interpunctie kan zoeken?

Dus bijv: als je een zoekopdracht doet naar: "Klaas. Vaak" dan moeten N-I-E-T alle zinnen verschijnen waar "Klaas Vaak" in staat ZONDER punt er tussen.
Ik vind 't eigenlijk ongelofelijk dat na al die jaren ik nog niet zo'n zoekmachine (helaas) ben tegen kunnen komen... :(

Een andere mooie zoekoptie zou bijv. zijn:
"winamp generated playlist" "x>10000 tracks in playlist" waarbij hij alle resultaten laat zien waar er een getal groter dan 10000 staat voor "tracks in playlist".

Dat soort zoekfunctionaliteiten mis ik vreselijk... Waar blijft de innovatie?? Voor zover ik weet, kan Google bovengenoemde dingen niet.

Update:
Ok, ranges zoeken kan dus in elk geval wel!! (Zie de antwoorden.)

Weet jij het antwoord?

/2500

ja dat kan, meta-zoek-opdrachten... dat zijn booleans die je meegeeft met de query... vaak zijn dat tekens als &%$#! die bapalen of het een boolean ´en´ of een boolean ´niet ´of ´of ´ is... Vaak kun je in de legenda vinden hoe die meta-zoek-opdrachten eruit zien, met voorbeelden erbij... :-))

Bronnen:
http://www.google.nl/intl/nl/help/refinese...

Ja, dat kan, maar ik weet helaas niet meer hoe die zoekmachine heet. Het is een zoekmachine die is gemaakt om broncode van programma's te kunnen vinden. Die moet dus zoektermen als "i +=1;" en "while (count <= 10)" kunnen vinden, waarbij alle leestekens uitermate belangrijk zijn. Hopelijk brengt dit je voldoende verder om deze zoekmachine te kunnen vinden. Toegevoegd op 03-06-2009 21:52:49 Heb er twee gevonden - zie bronnen.

Bronnen:
http://www.codase.com/
http://www.google.com/codesearch

probeer deze eens: http://www.wolframalpha.com/

Je kunt de zoekopdracht wel uitvoeren met een kleine omweg. Voor een range, gebruik: ... (zie bron 1) Voor het zoeken naar de 'punt' is het lastig omdat Google de speciale karakters automatisch vervangt.

Bronnen:
http://www.google.nl/search?hl=nl&rlz=1T4G...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100