hoe kan ik het beste informatie zoeken op internet over de Vietnamoorlog?

Ik ben bezig met mijn profielwerkstuk over de Vietnamoorlog maar dan vanuit het oogpunt van Amerika. De hoofdvraag is ook: Veranderde de deelname aan de Vietnamoorlog de Amerikaanse samenleving.
Als ik op internet zoek naar informatie over dit onderwerp krijg ik veel hits op wikipedia en scholieren.com. Hoe kan ik het beste zoeken op internet naar dit onderwerp?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij Google zoeken op: effecten oorlog vietnam of: gevolgen vietnam amerika Dan krijg je bijvoorbeeld deze links: http://kunst-en-cultuur.infonu.nl/oorlog/2322-de-gevolgen-van-de-vietnamoorlog.html Hier een alinea: http://www.scholieren.com/werkstukken/3202 http://www.collegenet.nl/index_mainframe.php?mainframe=http%3A%2F%2Fwww.collegenet.nl%2Fstudiemateriaal%2Fverslagen.php%3Fverslag_id%3D5302 http://vietnamoorlog.tripod.com/vietnam/id5.html Afhankelijk van je taalbeheersing kun je ook Engelse zoektermen gebruiken natuurlijk. Zorg voor zo specifiek mogelijke termen, als je te weinig vindt, kun je iets algemenere termen gebruiken of 1 term weglaten bijvoorbeeld. Gebruik ook andere zoekmachines want Google is niet de enige ;-) Succes!

Kijk eens! http://www.nationaalarchief.nl Op deze site vind je naast een samenvatting ook diverse invalshoeken van de Vietnamoorlog. http://www.allesamerika.com/vietnamoorlog.html Op deze site vind je diverse overzichten. Makkelijk leesbaar en zeer begrijpelijk. Met dank aan mijn leraar geschiedenis, omdat ik dit vorig jaar in V6 als examenstof had ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100