Wat moet ik doen?

Op Ebay moest ik iets annuleren wat ik verkocht had omdat er een product fout was. Heb het geld netjes teruggestort. Maar toen ik het geschil opende om de aankoop te annuleren heb ik de verkeerde geschil aangeklikt. Ik heb perongeluk het geschil voor onbetaald opject aangeklikt inplaats van het anulleren van het object. Die heb ik sowieso verloren, omdat die persoon gewoon betaald had.Daardoor krijg ik de verkoperscomissie niet terug. En ik kan geen tweede geschil starten dus ik heb een groot probleem, want de verkoperscomissie is iets van 30 euro, niet niks dus.

Dus ik moet nu eigenlijk 30 euro betalen voor het missen van de goede knop. Kan ik nog iets doen om dit recht te zetten? Ik wil echt niet die 30 euro betalen voor een klein foutje.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het beste kan je contact opnemen met Ebay en het verhaal voorleggen. Ze trekken na of je gelijk hebt, en dan lossen ze het hopelijk voor je op. 30 euro moeten betalen is inderdaad niet niks voor zo'n klein foutje. Dus ik zou Ebay zo snel mogelijk mailen voor de termijn voorbij is. (meestal 40 dagen geloof ik)

contact opnemen met ebay

Bronnen:
http://contact.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?C...

kijk eens op http://pages.ebay.nl/help/index.html daar staan alle antwoorden

Bronnen:
http://pages.ebay.nl/help/index.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100