Op hyves wordt vaak het berichtje 'laat een zeepje vallen voor...' rond gestuurd, wat wordt hier mee bedoeld?

Weet jij het antwoord?

/2500

Laat een zeepje vallen betekent, heb medelijden met die, sta even stil bij dit. enz. Toegevoegd na 3 minuten: Waarom 3 minpunten? Dit heeft methyves te maken en mijn antwoord is correct.

Daarmee bedoelen ze dat je voor iemand een zeepje laat vallen en dan voorover bukt om hem op te pakken.

Een zeepje laten vallen in een gevangenis kan betekenen dat je, hoe vreemd het ook klinkt, meteen iets kan voelen daar achter, veroorzaakt door een medegevangene. In deze zin kan het dus bedoelen dat je dat doet (onder de douche) om de ander enigszins op te winden of iets dergelijks.

ik heb t even naar gevraagd...het is een geheimtaal om iemand in zijn kont te naaien... oehhh wat een taal sorry ervoor... Toegevoegd na 3 minuten: iemand dus te pakken nemen , niet letterlijk maar ...

Dit is afkomstig van een fenomeen dat nog wel eens in de gevangenis schijnt voor te komen. Als er een groep mannen gemeenschappelijk staat te douchen, en ééntje laat zijn zeepje vallen... Tja, dan moet hij bukken om het op te rapen. En aangezien de mannen daar het een en ander te kort komen is het niet veilig om naakt gebukt voor hun neus te gaan staan. Als iemand op Hyves zegt een zeepje te laten vallen voor een ander dan zou dit er dus op duiden dat zijn/haar volgende stap zou zijn om voorovergebukt voor die persoon te gaan staan.

Gewoon.. iemand laat een zeepje vallen en of jij die dan wilt oppakken. men vind je leuk. Vroeger gebeurde dit al maar dan met een zakdoekje door vrouwen om aandacht van de man te trekken. Nu doet men dit met een zeepje. Tja, nieuwe tijden nieuwe middelen..

Het komt uit de gevangeniswereld! ''Pas op dat je je zeepje niet laat vallen...'' -> Dan nemen ze je even lekker (of niet, dat is aan jou) in je ass >.<

iemand die gay is plagen? van als we douchen,laat ik me zeepje vallen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100