Dus het enige waar een populaire website zoals hyves en groeievraag.nl aan verdiend is advertising?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, voornamelijk wel. Bij Hyves zullen ze ook nog wat verdienen voor het aanbieden van spelletjes als maffiagame etc.

Nee, hyves verkoopt ook gold-accounts (of iets dergelijks) dan heb je meer mogelijkheden op de site. Voor goeievraag op dit moment ja.

ja en verder krijgt t ook een waarde die je bij een verkoop een hoop kan opleveren. (denk niet dat de telegraaf hyves voor 10000 euro heeft gekocht)

In principe wel. Sommige andere sites hebben ook deals met bedrijven dat er links naar producten ed opgenomen worden. Dan kan je geld verdienen uit commissie voor verkochte producten. Goeievraag lijkt ook deals te maken met grote bedrijven die antwoorden geven op de site; Er heerst het vermoeden dat die bedrijven betalen om geprofileerd op de website te zijn.

Hier vind je wat meer tekst en uitleg, waaraan Sanoma in feite hun geld mee hopen te verdienen. http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=s4rru2mTPXUtBPQTcsz0eM7j9OTDmqYSvcF8kP&sn=goeievraag&tld=nl&pub=2&type=pc Veelal kan je dus dit soort antwoorden vinden, zelf op de site... Zoiets valt onder privacy en cookiebeleid, waarin uitgelegd word, wat er allemaal met jou gegevens gebeurd, waar ze die gegevens voor gebruiken, en kijken wat jouw interesses zijn, en dan hopen, dat ze jou kunnen koppelen aan jou interesses, door bijvoorbeeld naar een site te gaan, waar geadverteerd word, met jou interesses.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100