Laptop beeldscherm werkt niet goed, hoe oplossen?

Het is een Compaq C760ED
Bij het verder openklappen van het scherm wordt het scher beter of slechter. Op een extern scherm gaat het goed. Laptop is nog geen twee jaar oud, heeft geen garantie meer.
Hoe is dit op te lossen?

Toegevoegd na 1 uur:
Ik heb dit service manual gevonden http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c01301275.pdf

Toegevoegd na 1 uur:
Hier een handige flow chart om storing te zoeken:
Voorlopige conclusie losse bedrading of de inverter is stuk.

Toegevoegd na 1 uur:
http://www.daileyint.com/hmdpc/lcd.htm#laptop%20display%205

Weet jij het antwoord?

/2500

Laten maken, misschien zit er een draaitje los.

De verbinding van het scherm met de onderkant heeft veel te lijden. Wat ik op mijn werk veel deed was lopen met mijn laptop van de ene plek naar de andere, maar zonder hem helemaal dicht te klappen. Dan krijgt hij extra te lijden. Gelukkig zat ik in de IT en werd ik regelmatig verwend met nieuwe apparatuur en als 'ie kapot ging, kon ik hem omwisselen. Ik denk dat er niets anders opzit, dan er even door een expert naar te laten kijken. Wellicht kan je aanspraak maken op een coulance regeling met betrekking tot de garantie.

laptop los (laten) schroeven en de connector op het mainboard en achter in het scherm opnieuw plaatsen, als dit niet helpt dien je de kabel te (laten) vervangen.

Helemaal niets los-schroeven maar afblijven! Als de storing niet is veroorzaakt door externe factoren zoals valpartij of vloeistof maar zich spontaan voordoet EN als u de laptop als particulier heeft aangeschaft (niet zakelijk) dan heeft u nog wel garantie. Ga naar uw verkoper (niet naar HP) en regel het daar. Heel veel succes! Toegevoegd na 1 minuut: Consumenten hebben ook na 1 jaar garantie recht op een goed werkend apparaat. 2 jaar (of soms zelfs meer) is geen uitzondering. Uw verkoper mag voor een reparatie geen kosten in rekening brengen. Indien uw verkoper niet meewerkt --> Rechtsbijstand inschakelen. As simple as is. Laat u NIET verwijzen naar HP. Dat is het eerste jaar handig tijdens de garantie, daarna niet meer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100