Kun je oordopjes met een microfoon in de pc gebruiken?

Bijvoorbeeld https://www.mediamarkt.be/nl/product/_isy-oortjes-iie-1101-white-1585968.html
Ik heb een pc met een gecombineerde ingang van opname/afspelen. Kan ik de microfoon gebruiken op mijn pc?

Toegevoegd na 3 uur:
Het gaat mij er om of de microfoon alleen gebruikt kan worden voor bellen met een telefoon, of dat de microfoon ook als microfoon op een pc of laptop gebruikt kan worden. Dus het gaat niet zozeer om de aansluiting zelf. Ik heb geen splitter nodig.

Toegevoegd na 19 uur:
Bedankt voor de reacties en antwoorden! Mijn extra vraag is nu: Bestaan er oordopjes met twee aansluitingen, dus zodat je geen extra stukje nodig hebt zoals in de derde reactie aangegeven staat? Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja dat kan, mits je computer een audio uitgang en mic ingang heeft.

ik ga er vanuit dat je een enkele jack met audio en microfoon op dezelfde plug bedoeld Dat kan het inderdaad niet, je heb inderdaad dan een splitter nodig (die in de opmerking staat) je hebt waarschijnlijk alleen de mogelijkheid voor hoofdtelefoon maar, in principe, als je laptop een microfoon naast zeg maar de webcam heeft kan je die gebruiken? je hoeft dan de mic in(gang) niet te gebruiken misschien moet je wel even aangeven in de settings dat je de mic van de webcam gebruikt hoe de geluidskwaliteit dan is weet ik niet. en of je dan ook de webcam dan moet aanzetten weet ik niet maar dat zie je dan vanzelf wel

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100