waarom heb ik een heel harde ruis in mijn computer?

Hoi,

ik heb sinds een tijdje een nieuwe zelfgebouwde computer zonder geluidskaart. het bouwen ging op zich prima. maar de behuizing van de voeding was een beetje aangetast. verder start de computer zonder problemen op. het probleem is dat als ik een headset of bijvoorbeeld oortjes in mijn computer stop ( ik heb geen computer speakers) een heel harde constante ruis krijg die niet weg gaat. deze ruis is er al vanaf het begin dat de computer opstart.

ik kan de hele beschrijving van mijn vraag hier niet neerzetten. als u mij echt wilt helpen (wat ik echt heel erg op prijs zou stellen), heb ik op tweakers.net mijn volledige vraag gesteld met wat ik al geprobeerd heb enzovoort.

alvast super bedankt!

Sem de Jonge

https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1775647

Weet jij het antwoord?

/2500

is het Pc aangesloten aan een Geaarde stekker? Zo ja? heb je een 80 Plus Voeding !(minimaal 80 Plus Brons) Zo ja Is het Mobo Nieuw of 2de Hands ? indien nieuw dan probeer de voor/achter paneel Audio anders Zou ik hem naar RMA sturen ! Zelf Persoonlijk heb ik die Ruis ook in Mijn Asus Sabertooth 990FX R3.0 Wat ik heb gedaan is een Soundcard kopen. Scheelt je maar paar watt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100