Kan ik een videokaart en SSD instaleren in mijn PC?

Hallo, ik heb een vraagje aan iedereen die dit leest. Ik heb een Medion computer gekocht vorig jaar februari en wil heb gaan upgraden van mijn verjaardagsgeld (ben 23 september jarig). Ik heb dit model computer:
http://computerkiezen.nl/website/computer-aanbiedingen/medion-akoya-e4090d-md-8310-desktop-aldi-5-februari-2014/

Mijn vraag is of ik daar deze videokaart in kan zetten: http://tweakers.net/pricewatch/450537/msi-r9-380-gaming-4gb.html#filter:q1ZKSc3JLEstqgzJzE1VsjKuBQA

Ik heb ook nog een bijvraag: kan ik hierin een SSD instoppen en zo ja welke is het best onder de 100 euro? Ik hoef niet veel GB te hebben als de SSD maar snel is. Ik heb al 1 model gevonden waar ik naar aan het kijken was.

http://tweakers.net/pricewatch/442537/kingston-hyperx-savage-ssd-240gb/reviews/

Alvast bedankt voor het antwoord

Ps: het kan zijn dat ik niet snel reageer, ik zit nog op school :P

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan die videokaart er niet inzetten. De voeding die standaard met zulke pc's meekomt levert meestal net genoeg wattage om het systeem van stroom te volzien. Dus je zou een nieuwe voeding moeten kopen. (Dan kom je al gelijk richting de 600 watt uit dat kost je ongeveer 50/60 euro voor een kwalitatief goede) En je zou moeten kijken of de videokaart in je behuizing past. Daarvoor zou je moeten opmeten hoeveel ruimte er van je PCIe Brackets tot je hardeschijf kooien is. (Kan gewoon met een meetlint) En wat betreft SSD, Een SSD verbruikt niet zoveel stroom. Persoonlijk raad ik Samsung SSD's aan vanwege goede ervaringen er mee, Bijvoorbeeld een Samsung 850 Evo 250 Gigabyte. Dat kost je ongeveer 100 euro en daar zit aardig wat ruimte op (Kan je je besturings programma etc opzetten) en met de software van samsung kan je je harde schijf naar je SSD clonen dus hoef je niet alles opnieuw te installeren. En wat voedig nog betreft, Ik raad aan om een bekend/goed merk te nemen. Corsair, Coolermaster, Antec etc... Je hebt ook voedingen die vrij goedkoop zijn maar die zijn wel van stuk mindere kwaliteit en leveren soms minder wattage dan dat er op staat. Toegevoegd na 1 minuut: Ik zie nu net dat er maar 4 gb ram in die computer zit. Ik raad aan om nog 4gb er bij in te stoppen als je er mee wilt gaan gamen.

Bronnen:
http://nl.hardware.info/productinfo/266760...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100