Hoe verplaats je met een touchpad op een laptop e-mails in Windows Live Mail naar je mappen aldaar?

Mijn laptop is gedeeltelijk defect. De muispijl zit als het ware vastgevroren op het scherm. Een vriend {die dit zelf veroorzaakt heeft) zegt dat de oorzaak hiervan is dat er allerlei rotzooi op mijn harde schijf staat. Dat is waar maar ik heb er totaal geen verstand van. Hij meer maar niet genoeg dus ga ik Student Aan Huis inschakelen, maar dat kan pas maandag en dan moet ik ook nog maar zien wanneer er iemand komt. Ik heb al een nieuwe muis geprobeerd maar die geeft hetzelfde resultaat.

De touchpad van de laptop doet het nog wel maar ik heb daar nooit mee gewerkt en ben daar weinig bekend mee. Ik kan wel scrollen, een mail openen en verwijderen. Vanavond kreeg ik een heel belangrijke mail en om nu te zorgen dat ik die niet per ongeluk verwijder wil ik hem meteen in een map doen maar weet niet hoe dat moet. Ik heb Windows 7 en gebruik Chrome.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als ik met mijn touchpad een mail in Windows Live Mail naar een map wil verplaatsen, dan doe ik dat als volgt: - klik met de rechterknop (die onder het schuifvlak staat) op de betreffende mail - klik in het menu dat je dan krijgt met de linkerknop op 'Naar map verplaatsen...' - dan krijg je alle mappen die jij hebt een in submenu te zien - scroll naar beneden door de linkerknop op de schuifbalk in te drukken en dan met de touchpad de balk te verschuiven - klik met de linkerknop op de map waar de mail naartoe moet - is de juiste map lichtblauw geworden, klik dan met de linkerknop op OK (daar kom je door op de touchpad er naartoe te schuiven). - of je kunt eerst een nieuwe map aanmaken.

Klinkt als tijd voor een nieuwe laptop… USB poort is waarschijnlijk defect, niks aan te doen, het kan nog wel eens onder de garantie vallen, maar vaak niet. Een touchpad werkt eigenlijk hetzelfde als een muis, maar het kan nog wel eens verschillen per model, de meeste hebben knopjes. Linkerknopje is de linkermuisknop, en het rechterknopje is de rechtermuisknop. Je kunt ook twee keer tikken op het trackpad om de linkermuisknopfunctie te gebruiken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100