Kan je een CPU makkelijk upgraden doormiddel de koeling eraf halen nieuwe CPU erin koeling terug en klaar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kan als er een snellere cpu met dezelfde socket voorhanden is. Omdat je dit vraagt zou ik er maar iemand bijhalen die weet hoe dit moet want het moet goed gebeuren anders is het einde pc of cpu is.

Ja, als de nieuwe cpu door je mobo wordt ondersteund. Echter vergeet je wat: Plaats je een nieuwe koeler? Dan moet je de koelpasta ook nog aanbrengen. Plaats je een oude koeler? Dan moet je die eerst goed schoonmaken zodat de oude koelpasta volledig verwijderd is en het oppervlak terug goed contact kan maken met de nieuwe koelpasta die je ook nog moet aanbrengen. Tip: maak van de gelegenheid gebruik om niet alleen te upgraden naar een betere cpu, maar ook naar een betere koeler (tenzij je die al had). Toegevoegd na 34 seconden: met betere koeler bedoel ik: niet het standaardmodel dat bij de boxed cpu zat.

in principe kan dat, let op de koelpasta etc let wel: je windows moet opnieuw worden geactivereerd hij ziet een nieuwe cpu als een nieuwe pc dus vraag je wel af of windows legaal terug gezet kan worden. het is hoogstwaarschijnlijk wel mogelijk kans bestaat dat je microsoft moet bellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100