Wat is er stuk aan mij laptop?

Ik heb een HP g62 ik had m per ongeluk van de tafel laten vallen maar daarna deed hij het nog. En toen een paar dagen later wou hij nauwelijks nog opstarten (Het opstarten duurd nu ongeveer 13 minuten) en wanneer hij in het startmenu is en ik iets druk duurt het ook weer paar minuten voordat hij reageerd. Verder maakt hij bij het opstarten een beetje stofzuiger geluiden. Heeft iemand enig idee wat er nu stuk is zodat ik het kan (laten) reparen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste is hem even uit elkaar halen, eerst zorgen dat je niet statisch geladen bent en kijken naar de koeling aanhechtingen. Vaak als hij een zuigend geluid maakt is er iets met de koeling aan de hand (verschoven of speling). De koeling zit vast met moment sleuteltjes. je kunt de schroefjes aandraaien totdat je een moment hoort. Ik zou de witte pasta op de cpu vervangen met zilver pasta (kost rond de 3 euro bij de lokale computerboer). Als hij op de adapter plug is gevallen dan kan je sluiting hebben in je stroom netwerk. Dan is hij een betere inspectie nodig

Ik denk dat je harde schijf een klap op heeft gelopen en daardoor wat schade heeft. Op internet zijn er genoeg programma's te vinden die je kunnen helpen bij het scannen/testen van je hdd op beschadigde delen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100