Hoe zorg je ervoor dat de computer weer normaal opstart?

Nadat mijn vaders computer geïnfecteerd was met een politievirus, heb ik de kaspersky rescue disk gebruikt, en de gehele procedure van deze cd-rom doorlopen. Echter wanneer ik mijn computer weer normaal wil opstarten, krijg ik een zwart scherm met daarin wat grijze letters (zie bijlage). Ik heb van alles geprobeerd om de computer weer opnieuw op te starten, ook in de veilige modus, maar dat is niet gelukt. De computer gebruikt trouwens Windows Vista.

Weet jij het antwoord?

/2500

ik ben bang dat u geen cd nodig zal hebben start de computer opnieuw op en zo dat u kunt kiezen uit veilige modus u kunt dit krijgen door het uit kopje lang ingedrukt te houden tot die uitvalt als dat gedaan is doet u hem aan en kiest uit veilige modus u kunt dan als het goed is als u in veilige modus zit kunt u computer terug zetten (zo dat alle instellingen of andere dingen die u gedaan heeft terug gezet worden) daarna moet het overgaan. als dit niet is gelukt stuur ff een bericht op mijn pofil

Typ eens in dat kader gewoon eens 'rstrui.exe'. Het is mogelijk dat er een wachtwoord van het administrator-account opgevraagd wordt, deze moet je dan gewoon eens intikken. Dat commando zorgt ervoor dat er een systeemherstel wordt uitgevoerd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100