Mijn externe harde schijf heeft ineens de letter F i.p.v. E - Wat moet ik doen?

Hij heeft ook een ander icoontje gekregen in de lijst van drives bij My Computer. Ik heb al geprobeerd om via Computer > Manage > Disk Management de letter aan te passen, maar E staat niet meer in het lijstje van beschikbare letters. Alsof die al in gebruik is dus. Dat ding doet al een tijdje gek, dus misschien gaat 'ie gewoon kapot. Dat zou ik dan wel graag op tijd weten zodat ik een back-up kan maken.

Toegevoegd na 1 uur:
Blijkbaar heet mijn CD drive nu E, waardoor mijn externe schijf blijkbaar naar F is verplaatst. Hoe kan dat nou weer gebeuren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor het gebruik maakt het op zich niet uit welke letter de externe schijf heeft. Al heeft die de letter Q. Het is eigenlijk heel makkelijk, de drive letter veranderen. Een duidelijke en makkelijke uitleg staat in de link.

Bronnen:
http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows...

Geef je cd-rom speler in schijf beheer een de letter "Q", op dat moment zal de stations letter "E" als het goed is weer beschikbaar moeten komen. Geef nu je externe harde schijf weer de letter "E" en je cd-rom speler de letter "D" of een andere vrije letter.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100