Hoe monteer je een videokaart?

Weet jij het antwoord?

/2500

vrij simpel als het om een windows pc gaat stroom er af natuurlijk open je kast haal eventueel de andere videokaart er uit zet de nieuwe kaart er in (let op de juiste slot maar dat zal waarschijnlijk geen probleem zijn ? ) sluit eventueel een voedingskabel op de videokaart aan (die 4kante) als deze er is Daar kan je nog wel eens mee in de problemen komen als je een oudere voeding hebt 400 watt minimaal ? meestal zit er in de verpakking en extra verloop stukje goed vastzetten kast dicht monitor kabel aansluiten en opstarten Als het goed is krijg je gewoon beeld en laat windows update de driver zoeken bij optionele downloads , als deze het al niet vanzelf doet als je geen beeld krijgt maar je hoort wel een piep aan het begin dan is je bios waarschijnlijk nog in de veronderstelling dat je een interne videokaart hebt dat gebeurd nog wel eens bij oudere moederborden sluit dan je monitor waar aan op de andere videopoort start op en ga naar de bios instellingen en zoek het kopje graphic of zoiets en zet hem op de external videokaart save en exit hij start op nieuw op maar zet hem weer uit en sluit de kabel nu op je nieuwe videokaart aan de rest volgt meestal vanzelf of anders de driver van de cd rom installeren

Goed voor de sleuf positioneren en dan hard duwen, schroefje aan de kast vastschroeven, eventuele extra stroomkabel(s) aansluiten. Videokabel aansluiten klaar is kees. Mocht er nog een oude inzitten moet je die er eerst uithalen. Eventuele kabels loshalen, schroefje los schroeven, lipje aan de sleuf omduwen en eruit trekken.

Vul evenbij youtube in ; video kaart instaleren! En dan krijg je meerdere filmpjes waar je kunt zien hoe dat moet! Als je weet hoe t moet is t heel makkelijk! Als je de oude er uithaalt, kun je ook al zien hoe deze zit!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100