me mac harde schijf is gecrasht, hoe maak ik heem?

toen ik pas windows op me mac wou zetten, zij me vriend dat ik me harde schijf moest formateren. dus ik klikte op de harde schijf en sleepte alle bestandjes behalve het gebruikers mapje naar de prullemand. ik bedacht me uitijndelijk dat het toch niet zo'n goed idee, dus wou ik alles weer terug slepen. toen ik dit wou doen was opeens me hele bureaublad leeg. ik hield de knop ingedrukt, zodat ie uit ging. toen ik hem weer aan zette stond er op de achtergrond een logo van een aan/uit knop en stonder er in verschillende talen texten dat ik de power uit moest zetten of zoiets. wie kan me helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Via deze tutorial kun je Bootcamp installeren, volgens de bron hoef je helemaal niks te formatteren, alleen een nieuwe partitie aanmaken, je kunt beter nooit naar vrienden luisteren maar eerst zelf eens inlezen. De volgorde is al volgt, eerste je Mac herstellen daarna de tutorial volgen. Veel succes!

Dit is geen crash, want een gewone computer-crash is na een herstart weer verholpen, en een HDD-crash zeker niet (wordt ook wel headcrash genoemd, dan is je HDD kapot)! Je hebt nu een ernstig probleem veroorzaakt! Windows op een Mac zetten moet met Bootcamp, maar aangezien dat je dat waarschijnlijk ook al hebt verwijderd, kan je op geen enkele manier Windows erop zetten (nu dan, wel als je hem opnieuw installeert). Je moet hem met de CD opnieuw installeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100