mijn scherm vult niet mijn beeldscherm wat te doen?

ik heb net mijn hele pc opnieuw geïnstalleerd maar nu wilt nu doet mijn beeldscherm raar... ik heb alles al nagekeken ik heb alle mogelijke drivers geinstalleerd het scherm automatish laten adjusten... en dit ook nog handmatig gedaan... ik heb alle stroom eraf gehaald om te kijken of dit hielp maar wat ik ook doe niks helpt.
Help please?

ik heb even een foto gemaakt van me scherm zodat je kan zien wat ik bedoel

Toegevoegd na 1 uur:
Vraag is opgelost.

Wat ik gedaan heb is gewoon even de monitor draden verwisselen... en vervolgens telkens op auto adjust op mijn monitor gedrukt... met een beetje gedoe en gewissel van de draden is mijn probleem opgelost!

Bedankt voor jullie hulp!

Weet jij het antwoord?

/2500

heb je scale image to full pan size gedaan? ( mijn windows is in t engels sorry) Toegevoegd na 3 minuten: Of het is een desktop probleem. Windows drivers zijn vaak oud en kunnen dan de grotere beeldschermen niet herkennen/ accepteren. dus dan is het niet je driver die je moet adjusten maar je desktop display. Als t niet lukt kan je me een PM sturen dan help ik je wel verder als dat lukt.

Als je NVIDIA hebt even naar het configuratiescherm. Daar vind je NVIDIA configuratiescherm. Daar even de resolutie aanpassen. Toegevoegd na 43 minuten: Als het daar niet zit moet het in de monitor zelf zitten. Naast de aan/uit-knop zitten waarschijnlijk nog enkele toetsen. Bij oudere beeldschermen vaak aan de onderrand. Daarmee kun je je beeld "uitrekken". Toegevoegd na 43 minuten: Bij jou zitten de toetsen in de voet zie ik.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100