Hoe werkt de garantie van apple?

ik ga waarschijnlijk een imac online op apple.com kopen.
stel dat er iets kapot is, waar kan ik dan met mijn imac naar toe? kan ik mijn imac dan gewoon afleveren bij een apple premium seller?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Apple gaf eerst nog 1 jaar Garantie, Nu ze dit vernieuwd hebben is het 2 jaar geworden! Je kan inderdaad het beste via een Premium seller langs gaan wanneer er iets kapot is. Succes!

En zo komt niels aan zijn punten? Laten we als eersten hopen dat het niet nodig is. Maar mocht je product toch kapot gaan kun je het besten op de zelfde site kijken als waar je hem hebt gekocht. Daar kun je vaak online een RMA rapport in vullen of is er wel een telefoonnummer te vinden dat je daar voor kunt bellen. van daar uit zullen ze jou laten weten wat je moet doen met je product. dit kan opsturen zij of afgeven bij een door hun aangegeven apple store appel producten moet namelijk altijd naar de fabriek, of naar een door apple aangewezen centrum als ze kapot zijn Toegevoegd na 10 minuten: Bron toegevoegd. Dit is als het goed is de link waar je een defect product kunt op geven

Bronnen:
https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do

Koop het ding gewoon in de Apple store in de stad. Als er dan iets is weet je waar je heen kunt.. Online is makkelijk maar de stad raakt uitgestorven zonder winkels als iedereen online winkelt..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100