Extra geheugen aan een laptop voegen (?)

Hallo iedereen,

Ik heb een laptop met windows vista uit mijn hoofd en heeft 4 gb RAM. Sommige spellen die ik speel willen nogwel eens haperen zoals Left 4 dead 2. Weet iemand hoe ik spellen sneller kan runnen maar dan met geheugen als je begrijpt wat ik bedoel. Dus niet iets downloaden van het internet maar in de winkel geheugen kopen.

Dus ik had de vraag: Wat moet ik nu doen? Moet ik geheugenkaart toevoegen of een nieuw werkgeheugen en hoeduur is dat dan ongeveer. Ik heb een HP Laptop

Alsvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

4 GB RAM is ruim voldoende voor games zoals left 4 dead 2. De meeste games verbruiken 1/2 gb aan ram. Het ligt bijna zeker aan je videokaart. Nou moet een videokaart aan bepaalde eisen voldoen om een game 'smooth' te laten verlopen. Zo moet het geheugen van de videokaart grootgenoeg zijn, en bepaalde software ondersteunen die de game gebruikt. Nou is het vervangen van een videokaart van een laptop meestal bijna onmogelijk. Je hebt dan ook nog geintergreerde videokaarten die in het moederbord zitten. Daar kan je niks aan doen. Om het te checken kan je naar : www.canirunit.com Selecteer l4d2 en dan can i run it. Dan zie je snel of je laptop dit aankan. Als hij het niet aankan moet je denk ik een nieuwe laptop kopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100