Welke Muis voldoet aan deze eisen?

Hij moet bedraad en usb zijn. De maximumprijs is 20,- inclusief btw en verzendkosten. Het mag echt niet duurder zijn, ik wil geen antwoorden met daarin dat ik mijn budget moet opschroeven. Er moeten instelbare knoppen opzitten, dus een game-muis. Hoe oud het model is maakt me geen kont uit. Verder moet hij een beetje lekker in de hand liggen. Meer niet. Het liefst heb ik een muis van het merk logitech. Trust, CM of een ander bekend merk ( ik weet dat trust slecht beoordeeld word )

Weet jij het antwoord?

/2500

altijd hier kijken voor dit soort vragen: http://tweakers.net/reviews/1868/tweakers-punt-net-best-buy-guide-editie-november-2010.html http://tweakers.net/reviews/1868/3/tweakers-punt-net-best-buy-guide-editie-november-2010-game-en-high-end-gamesysteem.html voor onder de 20 kan je denk ik weinig beters vinden dan deze: http://tweakers.net/pricewatch/238676/sharkoon-fireglider.html#tab:info

Voor die prijs, raad ik je de Hema aan. http://www.hema.nl/winkel/kantoorartikelen/computeraccessoires/optische-muis-usb-(99002047)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100