Ik krijg geen beeld maar op mijn pc. :S waar kan dit aan liggen?

Verschillende dingen getest:
Op andere monitoren geprobeerd.
Auto / Source toetsen.
Andere voeding.
DVD speler / harde schijf / geheugen los.
Andere videokaar geprobeerd.
DVI en RGB in geprobeerd.
Overige kabels losgekoppeld.
2 GB erin inplaats van 4 GB.
Wie helpt mij verder?

Toegevoegd na 12 minuten:
Nee, hoor geen bios piepjes.
Andere kabel werkt ook niet.

Toegevoegd na 34 minuten:
Wat wel opvallend is: Zodra ik de voeding aanzet, zowel de huidige als een nieuwe voeding, gaat de pc aan. Ook al heb ik de kabel voor de powerknop eraf. Als ik de computer aanzet gaat de fan van devoeding aan van 500 watt.
De CPU fan gaat draaien. Ik voel de harde schijf draaien. De grafische kaart heeft nu een blok, maar bij een grafische kaart met fan, draait de fan gewoon.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Krijg je piepjes bij het opstarten? Gaat je harde schijf wel draaien? Krijg je helemaal geen beeld of valt het tijdens het opstarten weg? Hopelijk kan je wat meer info geven want dan kunnen wij beter met je meedenken. Piepjes kunnen namelijk iets zeggen over eventuele problemen met je PC. Als je harde schijf niet draait start je pc niet goed op en krijg je dus logischerwijs geen beeld. (je kan ook even kijken of de fans/ventilatoren wel draaien als je hem aanzet) Als het beeld tijdens het opstarten wegvalt is het mogelijk een probleem met je driver voor je videokaart.. Reageer maar met meer info als je kan, dan helpen wij je weer verder! Toegevoegd na 1 minuut: Ik zie dat de vraag al is uitgebreid. Zo snel kan ik ook niet typen ;-) Kan je wel aangeven wat er allemaal draait en werkt als je je pc aanzet? Gewoon alles vertellen wat je weet! ;-)

is dit toevalig gebeurd nadat je je bios hebt flasht? of nadat je in je bios heb zitte rommelen? zo ja dan zou je je mobo als verlooren kunnen beschauwen. ( of je besteld een nieuwe bios chip en je vervangd deze ) of is er ergens kortsluiting in gekomen?? mis iets meer informatie wat er gebeurde op het moment dat je pc er mee stopte.

Hoor je ook bepaalde toontjes bij het opstarten ??? want dit klinkt nogal als een dood moederbord en dan zou ik maar niet teveel meer prutsen Toegevoegd na 1 dag: qoute Wat wel opvallend is: Zodra ik de voeding aanzet, zowel de huidige als een nieuwe voeding, gaat de pc aan. Ook al heb ik de kabel voor de powerknop eraf. Dan is er toch iets flink doorgebrand op het moederbord normaal gaat de voeding pas werken als je de power aan drukt dus nu is de onderbreking weg dus waarschijnlijk op het moederbord kortgestloten. als je pc totaal geen peepjes laat horen 1 peep is "verplicht" voor je videokaart dan is je Mobo of CPU echt dood je zou nog een ander cpu kunnen proberen maar ik zou het er echt niet op wagen test al je ander componenten, geheugen, videokaart voeding HD en DVD etc met een andere pc en redt wat er te redden valt hopelijk kun je de CPU ook nog redden maar het moederbord kan je beter weggooien

zeer waarschl is je moederbord defect, evt kan je kijken naar lekkende elco's, (dat zijn ronde buisjes van een centimeter doorsnee op het moederbord, als het lijkt dat ze bol staan zijn ze defect.) die zou je kunnen vervangen of laten vervangen, maar dat is moederbord vaak niet waard, of je moet zelf kunnen solderen. Of: 8x agp of pci poort defect, dat is waar je de video kaart in stopt. als die kapot is kan je die niet repareren. dan is dus een nieuw moederbord noodzakelijk Hopelijk je een eindje op weg geholpen Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100