Hoe krijg ik Windows Vista home basic weer terug in Nederlands ?

Nadat mijn pc gecrashed was hebben kennissen hem weer "gemaakt" met als gevolg dat ik nu de Engelstalige versie erop heb. Bij aankoop bij Block heb ik geen dvd met programma ontvangen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Lukt je niet. Is een MS grapje. Je moet een NL Vista zien te krijgen. In jouw geval zou ik maar wachten to Windows 7 uit is en dan een NL upgrade kopen. Block (Blokker?) is wel kort door de bocht als zij geen restore disk hebben geleverd. Het zou mij niet verbazen als het over Asus netbook gaat. Je kunt de Asus importeur benaderen en hem vragen of hij een oplossing heeft.

Ja dat kan wel degelijk, als je in eerste instantie eennengelse vista hebt en dan de mui installeerst en dan taalpakketten erbij installeert kun je naar elke taal toe die je maar wilt, tot chinees en japans toe... Is even lastig uit te vinden, maar loopt als een zonnetje... even rebooten en de taal is veranderd... Maar het kan heel goed...

Zie deze link: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/nl-BE/help/2bac0e03-c331-48fc-8b7e-b66b8007512d1043.mspx

http://www.computertotaal.nl/web/Artikelpaginas/Cursus-artikel/Vista-Wisselen-tussen-talen.htm Lukt schijnbaar alleen bij Vista Ultimate ???

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100