Ik ben opzoek naar een goede goedkope game laptop.

Iemand tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Goedkoop gamen en laptop gaat eigenlijk niet echt samen. Als je het goedkoopst wil gamen(Windows Games) kan je echt vele malen beter een Desktop kopen. Zeker omdat je dan met een relatief kleine investering weer een jaartje mee kan draaien (upgraden GPU). Maar als een laptop de enige keus is. Zou ik ten alle tijden deze benchmark resultaten erbij houden: http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html Heb ook een voorbeeld geplaatst van een game laptop van MSI met een nVidia 460M (GPU) erin. En een laptop van Asus met een 540M een mindere kaart maar nog steeds wel geschikt om een spelletje op te spelen.

Bronnen:
http://tweakers.net/pricewatch/270872/msi-...
http://tweakers.net/pricewatch/282182/asus...

Je hebt bij de Aldi een gamelaptop van Medion van ong. €900/1000. Je hebt ook gamelaptops van MSI. Zoek hier maar eens naar en neus anders een keer op Marktplaats.

Voor 650 € heb je hele goed acer aspire laptops met game specs

Kijk eerst eens welke games je wilt gaan spelen, en of het voor jou vaak veel meer geld waard is om alles op maximaal te zetten, een advies kan ik zeker geven,beter een Pentium 4 met 4gb ram en een leuke videokaart dan eendure quad of I7 met standaard specs. Ik zou persoonlijk zeker voor een 2e hands exemplaar gaan, maar vergeet niet dat als je een laptop koopt en die koop je omdat je onderweg wilt gamen de batterij vaak een issue is bij 2e hands exemplaren ,ook altijd zelf gaan proberen, en vergeet bij nieuw is goedkoop duurkoop maar bij 2e hands hoeft dit niet (altijd) zo te zijn. Ik heb zelf toevallig een laptop gekocht voor 5 tientjes, terwijl ik voor een "slaapkamer" pc ging zoeken, nieuw os erop en hij draait als een zonnetje! Laatst maar niet minst: alles in een laptop is kleiner dus duurder, word heter dus gaat ook korter mee in het algemeen gesproken. Conclusie alleen een game-laptop kopen als je vaak onderweg games wil gaan spelen. Ook wil ik je aanraden je allicht komende aankoop zoveel mogelijk op netstroom te laten draaien.

ik heb er zelf 1 het is een acer aspire 5750G hij is relatief snel voor de prijs van 619 euro ik zou je hem zeker aanraden

Bronnen:
http://www.tones.be/shop_product.php?idx=110238

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100