Wat is schijfopruiming precies en in welk geval doet men dit?

Wat kun je bereiken met schijf opruiming? Mijn documenten heb ik gekopieerd naar een externe back-up schijf. Ik heb nl met een paar probleempjes te kampen nl deze mijn geluid is weg gevallen en ik krijg vaak het bericht dat mijn virtueel geheugen niet voldoende is.
Kan de schijf opruiming in dit geval een oplossing zijn. Of is er iets anders aan de hand.

Toegevoegd na 18 uur:
In mijn PC heb ik de Norton Internet Security 2009 [nog 30 dagen geldig] geinstalleerd gekoppeld aan Norton Utilities tot op heden heb ik hier nog niet echt gebruik van gemaakt. Kan ik dit programma ook gebruiken voor de schijf opruiming?

Toegevoegd na 23 uur:
Dit moet natuurlijk de Norton Int. Sec 2010 zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

zeker weten je virtuel geheugen is een gedeelte van de schijf dat woord gebruikt om snelle data wisselingen te kunnen doen dus er wordt iets ingezet tijdelijk data dat wordt weer overschrven door ander tijdelijk data maar als je harde schijf bomvol zit met vaste data is er geen ruimte om met die gegevens de "juggelen" zeg maar dus schijf opruiming kan wat ruimte maken de stelregel die ik hanteer is hou altijd een kwart van je schijf leeg want je virtuele geheugen wordt wel meegerekend tegenwoordig mag dat gerust iets minder zijn maar hiet is in elk geval tijd om je schijfopruiming uit te voeren en zeker ook een schijfdefragmentie die kan erg lang duren zeker als het heel lang gelden is dat je die hebt gedaan een goed programma dat alles voor je doet is advance systemcare de gratis versie is al goed genoeg enige nadeel is dat als er een update is dat je elke keer weer even terug naar de site moet maar dat is niet onoverkomelijk succes doe de eerste keer maar een diepe scan duurt vrij lang de eerste keer maar is echt de moeite waard je geluid lijkt me een ander oorzaak te hebben maar voor eerst dit maar eens uit zoek op de site naar de hoem product en een zoek de gratis Advance systemcare free editie je wordt dan verwezen naar de site cnet of als je pech hebt mcgeek die is super traag de tweede link is de rechtstreekse cnet link succes

Bronnen:
http://download.cnet.com/Advanced-SystemCa...
www.iobit.com

Schrijfopruiming ruimt alle spullen op waar je niks aan hebt zo heb je meer ruimte op je harde schijf.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100