Wat is een efficiënte en betrouwbare manier om snel een (Home Theater) PC te verkopen?

Ik wil graag mijn complete HTPC (Media Center computer) verkopen. Op Speurders en Marktplaats staan er weinig van dit soort PC's te koop, dus mensen moeten er volgens mij echt naar op zoek zijn.

Misschien kennen jullie een effectieve (= betrouwbaar en snel) manier om een dergelijke computer te verkopen, anders dan de gebruikelijke verkoopsites.

De PC is van alle moderne gemakken voorzien (Core i3, TV-kaart, media center behuizing, etc.).

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op tweakers zetten kan inderdaad. Probeer het ook op marktplaats te zetten, en google eens of iemand dat ding zoekt, verder, andere sites / forums waar veel van zulke mensen (Die die htpc graag zouden willen) kunnen komen, is het wellicht handig om neer te zetten. Er zijn meer forums met een vraag / aanbod afdeling, en wie weet kun je daar wel slagen. Toegevoegd na 1 minuut: http://www.9lives.be/forum/gezocht/753783-htpc-gezocht.html Wellicht niet heel relevant(gaat over andere htpc), maar op 9lives zou je dus ook nog eens iets kunnen zetten. Toegevoegd na 1 minuut: Fok! Forum kan trouwens ook, is een beetje een alles en nog wat forum, http://forum.fok.nl/topic/1514770/1/999.

Tweakers.net heeft een eigen 2de-hands verkoopgedeelte waar wel mensen zitten die dergelijke apparatuur op waarde kunnen schatten.

Bronnen:
http://tweakers.net/aanbod/zoeken/?keyword=htpc

Kijk eens op Tweakers, de Vraag & Aanbod daar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100