Geluidskaart zit op mijn moederbord(Asus K8V-MX). Zoek daar driver voor, maar op internet kom je alleen maar op vage sites met virussen. Help!

Net opnieuw windows 7 geinstalleerd en nu doet het geluid het niet meer. Ik moet opnieuw de driver voor mijn moederbord installeren denk ik. Maar als je driver en type (Asus K8V-MX) googlet kom je steeds weer op hele vage sites die je pc infecteren. En gewoon asus.com heeft de driver ook niet. Waar kan ik dit vinden?!? Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Drivers download je altijd gewoon bij de fabrikant en nergens anders. Ook Asus heeft wel drivers voor jouw moederbord hoor. Echter, jij zoekt naar drivers voor Windows 7 en die bestaan gewoon niet. Die heeft Asus blijkbaar nooit gemaakt. Die zul je op andere sites ook niet vinden. Mocht je voor een ander besturingssysteem een driver willen: Ga naar http://support.asus.com/download/download.aspx Type in het vakje linksboven op de pagina "K8V-MX" en druk op Search. Je krijgt dan een link naar spullen van jouw moederbord. Klik erop, kies je besturingssysteem.

Bronnen:
http://support.asus.com/download/Download.aspx

Als het goed is hebben computermerken een eigen site, waar je de drivers kunt zoeken. Is dit misschien iets?: http://support.asus.com/download/download.aspx

Ik maak zelf gebruik van drivermax zoek automatisch de passende updates. Free account is mogelijk. Enige nadeel is dat je maar 1 driver per dag kunt downloaden met het free account. Voor de rest ben ik hier super tevreden mee.

ik vermoed dat je eerst de chipset driver moet installeren probeer anders even de site hier onder als je daar de chipste driver vindt installeer die eerst let wel alleen deze site anders kom je weer bij betaal versies uit deze download de driver ook nog voor je al is het wel heel langzaam de andere kijken wel maar doen verder nix zonder dat jer ervoor wilt betalen Debruik de link en als je het met de hand wilt typen let er op dat je alleen deze site gebruikt want je komt in internetprikkelwoud terecht :) in de buy this and buy that en free this and that site Toegevoegd na 2 minuten: oh ja voordeel is wel je hoeft geen account of nix aan te maken scheelt weer spam enzo

Bronnen:
http://www.drivereasy.com/

U kunt dé oplossing op de volgende website vinden geheel GRATIS ( want het is "open-source") met de alleszeggende naam : DEVICE DOCTOR : http://www.devicedoctor.com/device-doctor-download.php U kunt dit met een gerust hart downloaden + installeren,want het is én virus én malware vrij !! Ideaal dus. Succes PS : Vergeet niet te backuppen of onthoudt wat u wanneer deed,zodat U dan mogelijk kunt terugvallen op Systeemherstel,mocht er toch onverwachts iets mis gaan.

Je kunt de driver hier downloaden met instructie erbij hoe je hem aan de praat krijgt. http://www.phuket-data-wizards.com/blog/2010/05/21/asus-k8v-mx-via-ac97-sound-driver-for-windows-7-solved/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100