Geluidskaart zit op mijn moederbord(Asus K8V-MX). Zoek daar driver voor, maar op internet kom je alleen maar op vage sites met virussen. Help!

Net opnieuw windows 7 geinstalleerd en nu doet het geluid het niet meer. Ik moet opnieuw de driver voor mijn moederbord installeren denk ik. Maar als je driver en type (Asus K8V-MX) googlet kom je steeds weer op hele vage sites die je pc infecteren. En gewoon asus.com heeft de driver ook niet. Waar kan ik dit vinden?!? Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het goed is hebben computermerken een eigen site, waar je de drivers kunt zoeken. Is dit misschien iets?: http://support.asus.com/download/download.aspx

Ik maak zelf gebruik van drivermax zoek automatisch de passende updates. Free account is mogelijk. Enige nadeel is dat je maar 1 driver per dag kunt downloaden met het free account. Voor de rest ben ik hier super tevreden mee.

U kunt dé oplossing op de volgende website vinden geheel GRATIS ( want het is "open-source") met de alleszeggende naam : DEVICE DOCTOR : http://www.devicedoctor.com/device-doctor-download.php U kunt dit met een gerust hart downloaden + installeren,want het is én virus én malware vrij !! Ideaal dus. Succes PS : Vergeet niet te backuppen of onthoudt wat u wanneer deed,zodat U dan mogelijk kunt terugvallen op Systeemherstel,mocht er toch onverwachts iets mis gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100