Zwart scherm bij opstarten van Laptop

Beste mensen,

De laptop van mijn vader heeft bij het opstarten van het systeem een zwart scherm. Je hoort dan ong. 3 keer de harde schijf draaien en daarna is het gewoon stil. Het is een Acer Aspire 5520 die gekocht is bij de paradigit.

Als iemand de oplossing hier voor heeft hoor ik het graag!

Rick

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

- Probeer is Schijfcontrole. Het zou kunnen dat er iets mis is in het systeem van de laptop zelf. Dit kun je vinden bij : Start > Alle Programma's > Bureau accessoires > Systeemwerkset > Schijfcontrole. Kun je dit niet vinden? Ga dan naar : Start > Deze Computer > [Rechtermuisknop] Eigenschappen (op een schijf, bijvoorbeeld C: schijf) > Extra's > Foutcontrole. - Werkt dit niet? Probeer dan is de installatie CD/DVD van Windows in je CD/DVD speler te doen en zoek daar naar wat opties. Misschien staat er een optie bij dat bestanden controleert van de Windows op je PC en die van op de CD/DVD. Misschien/waarschijnlijk vervangt hij dan een aantal bestanden, waardoor het probleem misschien is opgelost. - Werkt dit ook niet? Herinstalleer heel Windows opnieuw (of vervang het door een andere OS-Operating System) en herinstalleer alle drivers die nodig zijn voor de laptop.

Ik heb precies het zelfde probleem maar dan op mn acer aspire 7220 en wordt nu gecontroleerd waarschijnlijk heeft het iets te maken met de stroom verbinding (technisch) zou het laten reapareren

Het kan liggen aan de schakelaar die het scherm uitdoet als je hem dichtklapt en dat 'íe blijft hangen. Heb je al een extern scherm geprobeerd?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100