Ik heb een qwerty toetsenbord met boven de 2 het @ teken. Toch lukt het me niet het toetsenbord in te stellen zodat ik het daar kan vormen.

In de plaats krijg ik boven de 2 het " teken. Vele andere toetsen staan dus ook verkeerd. Maar wat ik ook probeer bij de instellingen van het toetsenbord, ik vind het niet. Kan iemand mij helpen aub?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Jullie geven allemaal goede adviezen maar Karnie geeft geen sjoege op de suggesties. Ik zelf ben benieuwd met welke OS systeem hij werkt. Ik heb Vista en los dit probleem op met Alt Shift. (ik heb het ook wel eens) Bovendien is het in Vista mogelijk het toetsenbord op Nederlands/Amerikaans in te stellen.

Probeer links alt + shift eens...

Houd tegelijk ctrl+shift in

Je moet Amerikaanse taal, US indeling hebben. Nu staat hij waarschijnlijk op Nederlandse indeling. Toegevoegd na 1 minuut: Bij mij is het: Input language: English (United States) Keyboard layout/IME: United States-Dvorak

Er staat in de balk een NL teken en een toetsenbord. Vinkje op Nederlands (Nederland) Klik het toetsenbordtekentje aan en zet een vinkje bij Verenigde Staten (Internationaal)

Probeer: "Ctrl" en "Shift" tegelijk. Het komt gewoon doordat je dat al eens eereder per ongeluk hebt gedaan.

ga naar naar configiratie scherm en dan naar landnstellingen

Configuratiescherm > Landinstellingen > Tabblad ‘Talen’ > Details… Kijk dan of onder ‘Standaardinvoertaal’ het volgende staat en klik deze aan: "Nederlands (Nederland) - Verenigde Staten (internationaal)". Zo niet, klik in dat lijstje daaronder bij ‘Nederlands (Nederland)’ op ‘Toetsenbord’. Klik dan op ‘Toevoegen…’. Dan klik je bij ‘Invoertaal’ op ‘Nederlands (Nederland). Dan bij ‘Toetsenbordindeling/IME’ zet je het vinkje aan en kies je kies je voor ‘Verenigde Staten (internationaal)’. Klik op OK. Kies nu in dat lijstje bij ‘Nederlands (Nederland)’ bij ‘Toetsenbord’ voor ‘Verenigde Staten (internationaal)’ en klik op ‘OK’.

Bronnen:
Eigen antwoord
http://www.goeievraag.nl/vraag/tekens-vraa...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100